pályaválasztás

 

 

tisztelt szülők!

 

kérjük önöket a felmerülő kérdésekkel a pattantyúsban mákné pázmándi erika igazgatóhelyettest,

 

a széchenyiben erdősyné krotos edit tagintézményvezetőt keressék.

 

 

 

A középfokú felvételi eljárásban 2018. március 21-én és 22-én van lehetőség a jelentkezések módosítására.
A középfokú beiskolázás 2017/2018. tanévi központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatóik 2018. január 20-án 13:00 órától letölthetőek.
A középfokú felvételi eljárásban a felvételi lapok (tanulói adatlap és jelentkezési lapok) kitöltését főszabályként a jelentkező általános iskolája végzi. Ettől eltérő esetben egyéni jelentkezés benyújtására kerül sor.
Letölthetők az „OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez a 2018/2019. tanévre" című kiadvány országos, budapesti és megyei változatai.
Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat.
Az alábbi linkeken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit, valamint kereshetnek a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények között. (A programban csak azok az intézmények szerepelnek, amelyek lezárták az intézményi adatszolgáltatást.)


 

VISSZA A KEZDŐLAPRA